Oglasila se škola iz Subotice u kojoj je izbodena učenica: Evo u kakvom je ona stanju
Ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen/Halo oglasi.rs

DOKLE VIŠE?!

Oglasila se škola iz Subotice u kojoj je izbodena učenica: Evo u kakvom je ona stanju

Obavešteni su Hitna pomoć, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Školska uprava Sombor i Ministarstvo prosvete

Objavljeno:

Zbog incidenta vršnjačkog nasilja koji se desio u petak u OŠ “Sečenji Ištvan”, a u kome je dečak osmog razreda nožem napao i isekao vršnjakinju na času i kome je sudija za maloletnike odredila pritvor od trideset dana, oglasila se stručna služba škole je u petak u kasnim satima izdala saopštenje u kome se navodi da je povređena jedna učenica:

- Fizičke povrede učenice nisu opasne po život, adekvatno i stručno su sanirane. Škola je odmah reagovala u skladu sa Uputstvom Ministarstva prosvete za krizne događaje, te preduzela korake iz svoje nadležnosti i uključila institucije iz spoljašnje zaštitne mreže koje su odmah reagovale.

Obavešteni su Hitna pomoć, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Školska uprava Sombor i Ministarstvo prosvete. Od naredne nedelje i dokle god bude potrebe, nastavnici i stručna služba škole pružaće podršku svim učenicima i nastavnicima kako bi se krizni događaj prevazišao - navodi se u saopštenju ove škole koje potpisuje stučna služba i u kome se apeluje na javnost i medije da se suzdrže od širenja dezinformacija.

Inače, u ovoj istoj školi se u januaru dogodio još jedan incident, kada je jedan učenik učenik osmog razreda pretio da će pobiti deo učenika, nastavni kolektiv, razrednog i nastavnicu hemije.

01:02

Samo ona od dečaka napravi muškarca, treba da se vrati ta životna škola: Evo šta kažu Čačani o vraćanju obaveznog vojnog roka, mladići složni - išli bi u vojsku da se spremimo fizički

(Espreso/Telegraf.rs/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.